Ja tens el nostre llibre intergeneracional?

Un conte “intergeneracional” fruit de la col·laboració entre els nens i nenes de l’Escola Sant Felip Neri i les persones residents de la Llar la Mercè.

«Un àpat, un somriure»

Mira els establiments del teu entorn. En els que trobis aquesta identificació i la guardiola de la Fundació FIBS hi podràs deixar un donatiu per la "Campanya menú solidari".

Llar la Mercè, centre pioner a Catalunya en l'Atenció Centrada en la Persona

Canvi de mirada i llenguatge.

Darreres notícies

2011-01-01 01.00.00-117

Jornada “Deixem de parlar de l’ACP. Així entenem l’atenció a les persones amb demència. 12 aprenentatges transformadors”

| Notícies | Sense comentaris

El dia 24 de gener 2018 es van dur a terme les jornades “Deixem de parlar de l’ACP. Així entenem l’atenció a les persones amb demència. 12 aprenentatges transformadors”. En…

Aparició ahir a BTV del Taller Connectades i vinculades de Serveis Diürns de Llar la Mercè

| Notícies | Sense comentaris

El taller “CONECTADES I VINCULADES” és un projecte que forma part del Programa d’Inclusió digital dels Serveis Diürns de Llar La Mercè. Aquest programa està format per un conjunt de…

JORNADA-FIBS-Habitatge

Tenim un repte: polítiques d’habitatge innovadores i implicació de les entitats socials per evitar unes condicions residencials precàries per “les futures persones grans”.

| Notícies | Sense comentaris

La Fundació Família i Benestar Social (FiBS) amb motiu del seu 30 aniversari va organitzar, el passat 10 de novembre, una jornada sota el títol “Desigualtats i Drets Socials: Habitatge…

Ja tens el nostre llibre intergeneracional “La Gran Família del Gòtic”?

Un conte “intergeneracional” fruit de la col·laboració entre els nens i nenes de l’Escola Sant Felip Neri i les persones residents de la Llar la Mercè.

 

Vull el llibre!

Les teves donacions són molt importants per poder a dur a terme les nostres accions. Ajuda’ns amb la teva donació a fer-ho possible!

Segueix-nos a Facebook!

Segueix-nos a Instagram

Qui som

Som una entitat privada sense ànim de lucre que des de 1987 treballa per a persones de totes les edats, per tal de fer possible el seu projecte de vida, mitjançant l’accés a un habitatge assequible i la prestació de serveis per a la gent gran.

Som un equip de persones que creiem en la possibilitat d’ajudar a transformar i millorar la nostra societat i el nostre entorn.

Som un equip de persones que volem actuar, ajudant a transformar i millorar la nostra societat i el nostre entorn.

Som un equip de persones que ens sentim empeses a fer-ho, ja que si podem hi estem obligats.