A la Residència Llar la Mercè celebrem el 100è aniversari de l’Elvira!.

A la seva festa hi han assistit els familiars, i la Consellera de Districte per la Gent Gran, Sra. Adelina Boyle. L’ Acte ha comptat amb la presència del President de la Fundació FiBS Família i Benestar Social, Sr. Josep M. Gasol i Magriñà, així com la de tot l’equip de la Residència Llar la Mercè.

Com a homenatge, l’Elvira va rebre la placa commemorativa, al costat de la seva família, de mans de la Consellera Municipal, Sra. Ada Boyle.

Ha estat un dia emocionant per a tot l’equip de Llar la Mercè: “L’Elvira ens ha ensenyat una forma grata i positiva de viure el present”. (Anabel Quiroga, Directora de la Residència).

L’Elvira és una gran Gourmet i va gaudir del seu plat preferit amb la seva família, que ha compartit emocionada cada minut d’aquest dia. “L’Elvira no viuria si no l’haguéssim pogut portar aquí. Sou un equip fantàstic: des del primer a l’últim!”, han manifestat els familiars agraïts.

Música, vídeos, pastís i molt d’amor per a celebrar un Segle de Vida!.

El president de FiBS, el Sr. Josep M. Gasol i Magriñà, va recalcar: “A Llar la Mercè la Sra. Elvira hi ha trobat la cura, el respecte, el caliu i l’acompanyament que, amb l’ajuda de la seva genètica, li han permès poder CELEBRAR AVUI AQUEST CENTENARI amb dignitat i el reconeixement de totes i tots. Una vegada més GRÀCIES A TOTHOM, a cadascú des de la seva tasca, sovint gens fàcil, però portada a terme amb tanta dedicació i delicadesa”, va afegir sentidament.

Tot l’equip de FiBS ens sumem a aquesta gran celebració pels 100 anys de l’Elvira.

Per molts anys!