Gran millora en el confort i les instal·lacions a Llar La Mercè

El terrat de l’edifici de la Llar la Mercè es reforma per a millorar l’espai i proporcionar un entorn més confortable per a tots. Una de les principals metes d’aquesta reforma és la creació d’una nova zona d’espai de confort a l’aire lliure, especialment dissenyada i dirigida als residents, incorporant una calidesa en l’espai.

Per aconseguir-ho, s’han dut a terme diverses accions:

  • S’han desmuntat les antigues instal·lacions que ja no es feien servir i que es trobaven en mal estat de conservació.
  • S’ha dut a terme una adequació i rehabilitació dels paraments verticals i de distribució per preparar l’espai per a les noves instal·lacions, incloent-hi treballs de pintura tant inicials com finals.
  • Una de les millores més notables és la incorporació d’una nova pèrgola exterior, dissenyada específicament per adaptar-se a l’espai i a les diverses activitats que s’hi realitzen.

pergola terrassa llar la merceAquesta pèrgola proporciona un lloc a l’ombra perfecte per als residents, on poden gaudir de l’aire lliure i executar diverses activitats recreatives.

A més, s’han instal·lat tendals per donar una major polivalència a aquest espai exterior, garantint que els residents puguin gaudir-ne en diferents condicions climàtiques.

Amb aquesta reforma volem actualitzar i millorar les diverses zones comunitàries de Llar La Mercè. Això ens permet proporcionar un espai més còmode, modern i acollidor per als residents i també per als treballadors, proporcionant-los nous espais i mobiliari específic per facilitar la seva tasca diària.