La Fundació FiBS i l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat signen un acord per a la construcció i gestió de habitatges de lloguer amb protecció oficial i serveis per a gent gran

promocio sant feliu fibsDes de fa més de 25 anys, ens preocupem de la gent gran i de les persones en situació de vulnerabilitat, procurant-los un espai de vida, a fi que puguin mantenir el nivell més elevat possible d’autonomia, dignificant el procés d’envelliment, amb un tracte directe i personal, potenciant el manteniment en el seu entorn i centrant el model d’atenció en la persona.

La Fundació FiBS fa un pas endavant i aplega dues de les seves funcions, promoció i gestió d’habitatges de lloguer i l’acompanyament de persones grans, i posa a disposició dels ciutadans de Sant Feliu de Llobregat un nou projecte:

Habitatges Socials amb serveis per a gent gran autònoma

sant feliu fibs edifici

L’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat ha cedit un solar en Dret de Superfície per 75 anys, a la Fundació FiBS perquè aquesta hi construeixi 90 pisos de lloguer. Aquesta promoció està dirigida a persones de més de 65 anys que puguin portar una vida autònoma.

Els objectius són:

  • Prioritzar l’autonomia i el benestar de la gent gran usuària, cercant la millor resposta perquè les persones que utilitzen les instal·lacions tinguin la possibilitat de viure de manera agradable i utilitzar els serveis de forma independent, tenint en compte les seves necessitats.
  • Una visió integradora, perquè els usuaris i usuàries continuïn mantenint les seves relacions personals, facilitant i propiciant l’accés i la relació amb les persones visitants.
  • Fomentar la participació de l’entorn, facilitant espais de participació a la comunitat i adaptant els serveis a les demandes o necessitats de les persones usuàries.
  • Potenciar l’economia social i solidària del territori, treballant en xarxa amb altres entitats i generant sinergies per a la inserció social de col·lectius desfavorits.

Els usuaris tindran accés a Serveis Bàsics:

  1. Suport social i personal, adreçat a les persones residents.
  2. Consergeria.
  3. Neteja dels espais comunitaris.
  4. Manteniment preventiu i correctiu de l’edifici.

L’edifici, actualment en construcció, disposarà d’un espai que funcionarà com un equipament amb serveis, dirigits als residents de l’edifici i a tota la ciutadania de Sant Feliu de Llobregat i comptarà també amb 30 places d’aparcament i trasters. Es preveu el lliurament de claus durant el quart trimestre de 2022.

Per a accedir a aquesta promoció s’ha d’estar inscrit al Registre de Sol·licitants d’Habitatges de Protecció Oficial.

sant feliu habitatge fibs

Potenciant sempre el model d’atenció en la persona, es contemplen també programes personalitzats que s’ajustaran a les necessitats reals i canviants que aquests tinguin a cada moment vital del seu procés d’envelliment.

Info inscripció: a l’Oficina Local d’Habitatge de Sant Feliu de Llobregat: habitatge@santfeliu.cat. Tel 627 81 35 83. De dilluns a divendres, de 8.30 a 15 h, i dimarts i dijous, de 16 a 18.30 h. Tel 661 87 51 26. De dilluns a divendres, de 8:30 a 15 h, i dilluns i dimecres, de 16 a 18:30 h.

Informa’t sobre com accedir a un d’aquests habitatges:informacio sant feliu fibs 28:03 sessions informatives

Som conscients que l’allargament de la vida és i ha de ser objectiu de joia i de benestar.

Volem contribuir a fer realitat aquests desitjos.

Logo FIBS la llar es vida

 

Si vols rebre informació d’aquesta promoció i d’altres promocions d’habitatge social subscriu-te al nostre butlletí

 

facebook FiBStwitter FiBSyoutube FiBS