Degut a la situació que estem vivint a causa de la Covid-19, ens hem vist obligats, per la seguretat de tots, a tancar el centre Llar la Mercè.

 

A més, s’estan prenent mesures que van canviant a mida que passen els dies, ja que ens trobem amb una situació sense antecedents, totalment desconeguda, i prendre les decisions correctes pel bé comú es fa complicat.

A pesar d’aquests fets, des de la Fundació Família i Benestar Social volem seguir en contacte amb tots vosaltres, amb els nostres usuaris i els seus familiars, per poder fer que aquests dies siguin més bons de portar. Volem que us sentiu acompanyats en aquest moment que se’ns pot fer difícils a molts de nosaltres.

És per això que volem informar-vos que seguirem oferint els nostres serveis de la Llar la Mercè en la mesura del possible. Des de la Fundació FIBS estem mantenint la coordinació amb serveis socials i el servei d’atenció a domicili, perquè ningú quedi desatès. Volem portar un seguiment telefònic, per email o pel mitjà que us vagi millor, i oferir el suport que sigui necessari en cada cas particular.

Aquests dies “festius” de setmana santa, divendres i dilluns mantindrem els contactes telefònics perquè ningú no es trobi sol.

Us oferim també Acompanyament durant el confinament amb els serveis de Musicoteràpia, Estimulació Cognitiva i Fisioteràpia a través del nostre canal de youtube i àudios i escrits per poder seguir fent exercicis des de casa i que anirem compartint durant aquests dies a les nostres xarxes socials.

Acompanyament confinament FiBS

Esperem que estigueu tots bé i qualsevol cosa que estigui a les nostres mans i us puguem ajudar no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

Esperem veure’ns aviat!

Ànims, ens en sortirem!

 

twitter FiBS