Aparició ahir a BTV del Taller Connectades i vinculades de Serveis Diürns de Llar la Mercè

By desembre 1, 2017 Notícies

El taller “CONECTADES I VINCULADES” és un projecte que forma part del Programa d’Inclusió digital dels Serveis Diürns de Llar La Mercè.

Aquest programa està format per un conjunt de projectes adreçats a treballar assolir la inclusió digital i l’ establiment de vincles adreçat a persones grans i adults grans del barri Gòtic que es troben en situació de vulnerabilitat i exclusió social. Neix de l’experiencia de les activitats i tallers que des de l’any 1993 es realitzan als Serveis Diürns de Llar la Mercè. És pretén fer partícepes a les persones usuàries d’una realitat quotidiana com son les eines que ofereixen les noves tecnologies de la informació i comunicació (TIC) que estan a l’abast de la gran majoria de la població sense arribar aquest col·lectiu.

El projecte s’articula en la impartició per part d’un professional dels Serveis Diürns d’un taller de 42 sessions amb diverses activitats on es donarà a conèixer les TIC i sobretot es motivarà i es despertarà el seu interès, creant una participació i implicació que fomentarà l’empoderament de la persona.

http://beteve.cat/taller-connectades-llar-merce/