Quatre restaurants ja tenen “Un Àpat, Un Somriure” a la seva Carta

By febrer 1, 2016 Notícies

Des del mes de desembre quatre restaurants – dos del Gòtic – La Castanya (Escudellers, 30) i Restaurante La Concha (Plaça de George Orwell)- un de Cornellà de Llobregat – Trattoria di Peppo (Av. Maresme, ) i un de Vallvidrera – Casa Trampa (Pl. de Vallvidrera, 3) – són establiments col·laboradors de la campanya “Un Àpat, Un Somriure”.

Aquesta iniciativa promoguda per la Fundació Família i Benestar Social (FiBS) consisteix en oferir als clients la possibilitat de destinar part de l’import de la seva consumició en una “donació per menú solidari” per atendre les necessitats de les persones grans del barri Gòtic en situació de risc.

One Meal, One Smile, en la seva versió a l’anglès, està pensada per informar als turistes, que tan gaudeixen del Barri Gòtic, perquè puguin col·laborar amb la seva solidaritat en la recuperació de la dignitat dels veïns i veïnes del barri amb dificultats socioeconòmiques.

Aquestes donacions es gestionen a través de la Llar La Mercè, centre de dia i residència, amb més de 25 anys d’experiència i de treball en xarxa amb els serveis socials i sanitaris del Barri Gòtic.