Han estat uns mesos durs, mesos en què ens hem vist “tancats” a casa i amb els moviments restringits

Temps en què hem experimentat emocions diverses, també mesos d’aprenentatge que ens han obligat a reinventar-nos, degut a tota aquesta nova situació viscuda.

Durant tot aquest temps, tant de confinament com de desescalada, des de la Fundació FiBS – Llar la Mercè hem volgut estar al vostre costat; compartint els dubtes, l’angoixa del dia a dia i també donant-vos suport i fent-vos companyia en la distància.

Ara que sembla que tot això ha quedat enrere, volem seguir amb vosaltres com fins ara. Volem seguir formant part de les vostres vides i compartir tot el que ens segueix preocupant i gaudint de tots els bons moments.

Encara que ens tornem a retrobar, volem seguir donant-vos recursos per poder seguir mantenint-nos actius, tant a nivell físic, com cognitiu i emocional.

Continuem junts

Continuem junts!

Al centre continuem amb la represa d’una nova normalitat. Aquest dijous 25 de juny encetarem un servei de menjador ben diferent. No podrem dinar tots junts, però si en grups reduïts. Anirem afegint activitats, com l’Activa’t al Gòtic, una activitat multicomponent per activar-nos física, cognitiva i socialment. La realitzarem a la plaça de la Mercè de dilluns a divendres, també en grups reduïts, però més amplis que no pas si es realitza en el centre.

Aquesta etapa comporta una nova organització, més complexa, ajustant aforament, horaris i activitats. L’equip hi ha posat il·lusió, imaginació i moltes ganes de tornar a compartir. En el futur hi ha incerteses, pors i series dificultats. Apostem per transitar-hi des d’esperances fermes construïdes dia a dia, en aquest compartir

I no podem deixar d’agrair a les professionals del Servei d’Atenció a Domicili, dels Serveis Socials, el suport, l’il·lusió i l’empenta per reprendre aquest camí d’acompanyament, reprent noves rutines i la vida al Barri Gòtic.

continuem junts fibs

A vosaltres i a les persones usuàries us dediquem aquesta coreografia, que celebra el què és important en aquesta vida… que continuem junts fent camí!.

Subscriu-te al nostre canal youtube i segueix-nos a les nostres xarxes socials on anirem penjant nous vídeos.

 

twitter FiBS