Ens és grat compartir amb vosaltres que la Fundació FiBS ha estat guardonada amb la Creu de Sant Jordi 2019, un dels màxims reconoxeiments que pot rebre una persona o entitat per part de la Generalitat de Catalunya.

 

 

Aquesta distinció aferma encara més el nostre compromís i ens esperona en la nostra convicció de seguir construint una societat més justa i digna.

Des de FiBS agraïm la feina de tots els treballadors, així com a tots els socis, col·laboradors, voluntaris, amics i a totes les persones que ens donen suport dia a dia i que al llarg dels 32 anys d’existència han col·laborat d’una forma o altra amb la Fundació.

Aquest reconeixement és també per a vosaltresSense vosaltres no seria possible.

Creiem en la possibilitat d’ajudar, volem actuar i ens sentim empesos a fer-ho, ja que si podem hi estem obligats. 

Felicitats a tot l’equip de FiBS!

 

COMUNICACIÓ DEL PRESIDENT DE FiBS ARRAN DE LA CONCESSIÓ DE LA

CREU DE SANT JORDI

PEL GOVERN DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA

 

“És un honor i un privilegi que compartim tots els integrants del Patronat, l’òrgan de govern de la Fundació: els qui hi som des dels seus inicis, amb una especial menció al President d’honor Sr. Francesc Borrell i Mas i els qui s’hi han anat incorporant al llarg d’aquest 32 anys d’existència, i en el que hi participem amb dedicació i estima.

No cal que us digui que vaig rebre la comunicació inicial per part de l’Honorable Consellera de Cultura amb una enorme sorpresa, ja que crec que ningú de nosaltres ho havíem esperat.

I, a la vegada, amb alegria pel reconeixement públic de la feina que venim realitzant, havent superat dificultats i adequant-la, quan cal, a les noves realitats socials en compliment i rellegint les finalitats fundacionals i essent conscient del plus d’exigència i responsabilitat que comporta.

Distinció i reconeixement que es fa extensiu a la Gerència, ja que no hauria estat possible sense el seu encert en la gestió diària i en les propostes de futur així com en el fidel compliment dels acords del Patronat.

I també a les directores de la Residència i dels Serveis diürns de la Llar la Mercè i a tota la resta de col·laboradors/es per la seva  cura respectuosa i abnegada.

Tinc l’absoluta confiança que la Fundació privada FAMÍLIA I BENESTAR SOCIAL seguirà essent digna d’haver estat distingida amb la preuada CREU DE SANT JORDI. (Josep M. Gasol, President de FiBS).

Fundació Familia i Benestar Social

👉http://bit.ly/CreuStJordi