Calça’t per la Barcelona Marató 2016

By febrero 17, 2016 Notícies @es

La Fundació Família i Benestar Social (FiBS) promou un dels reptes solidaris de la 38 edició Zurich Marató Barcelona 2016 a través de la plataforma migranodearena.org.

La FiBS posa en marxa la campanya “Calça’t per la Marató” dirigida als i les atletes que correran la cursa de diumenge, 13 de març. Els participants de la 38 edició Zurich Marató Barcelona podran dedicar una part del seu esforç, vitalitat i energia a una bona causa. Aquest repte solidari també permet a totes aquelles persones que no poden córrer la Marató ser “Atletes Solidaris 2016″.

“Calça’t per la Marató”  impulsada per la FiBS té la finalitat de recaptar, a través de microdonatius o crowfoundig solidari, 3.000 € per adquirir una grua elevadora geriàtrica amb la que es millorarà la mobilitat de les persones més vulnerables de la Llar La Mercè.

Ser Atleta Solidari” és molt senzill: “Clica. Fes un donatiu i Comparteix”
1. Clicant aquest enllaç “Calçat per la Marató”
2. Fes la teva donació.
3. Fes “molta” difusió a través de les xarxes socials, comparteix el repte solidari amb la teva família, amics, amigues, companys i companyes de la feina… Comparteix el vídeo que hem creat per aquesta ocasió
4. No t’oblidis de dir a tothom que ets un o una “Atleta Solidari 2016”