A la Fundació FIBS – Llar la Mercè estrenem l’Acompanyament durant el desconfinament

Després de totes aquestes setmanes de confinament comencem el procés de desescalada i, encara que els nostres moviments ja no estan tan restringits i ja podem veure alguns dels familiars i amics més propers, queden algunes setmanes per poder moure’ns amb tota llibertat.

Són setmanes més lleugeres comparades amb les que hem passat. A poc a poc anem veient la llum però també són moments en que afloren molts sentiments, emocions… degut a tot el viscut i és per això que volem seguir estant al vostre costat com fins ara, fent un acompanyament en aquests dies de desconfinament. Volem seguir donant-vos suport psicològic, seguir amb exercicis i algunes recomanacions perquè junts sempre és millor.

És important ser actius cada dia amb aquestes pautes i exercicis que hem preparat des dels serveis de Fisioteràpia, Estimulació Cognitiva i Musicoteràpia.

A través del nostre canal youtube i a les nostres xarxes socials compartirem amb vosaltres material i recursos per a aquesta nova etapa de desconfinament.

desconfinament fibs

 

Subscriu-te al nostre canal youtube i segueix-nos a les nostres xarxes socials on anirem penjant nous vídeos i material:

twitter FiBS

 

Viu el desconfinament d’una forma activa!

Ànims, ens en sortirem!