La Fundació FiBS és co-fundadora de iSocial, Fundació que desenvolupa la innovació en el sector de l’acció social de Catalunya amb l’objectiu de contribuir a que el sistema de benestar social avanci i millori en el seu impacte transformador sobre la societat.

 

 

“La Fundació iSocial aspirem a una societat en la qual els drets humans de la ciutadania, en tota la seva diversitat, siguin reals i efectius. A un sistema de benestar social en el qual les persones puguin escollir el seu projecte de vida i esdevenir-ne protagonistes. I a un sector d’acció social orientat a l’excel·lència, la millora contínua i l’aprenentatge permanent; que interactuï amb els altres sectors fronterers; que avaluï l’impacte transformador de la seva intervenció; i que estigui obert al canvi i a la innovació constant per donar noves i millors respostes a les necessitats socials”.

La Fundació iSocial neix de la visió i de la voluntat dels seus fundadors juntament amb l’actual director de la fundació, per impulsar la innovació en el sector de l’acció social a Catalunya.

Des de la Fundació FiBS considerem que la innovació en el sector de l’acció social és necessària per a la lluita contra la pobresa i l’exclusió de les persones en situació de vulnerabilitat. La innovació ha de ser transformadora. Treballem per a aconseguir-ho!

 

Fundadors:

 

abd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

suportgirona

 

 

fundacio joia

 

 

Fundació Familia i Benestar Social FiBS