Els adjudicataris d’aquesta nova promoció ja tenen les claus de la seva nova llar.

Després del sorteig dels 90 habitatges de protecció oficial, les persones adjudicatàries han pogut visitar i conèixer les instal·lacions de l’edifici. I han pogut triar segons les seves necessitats i anhels, el que serà la seva nova llar.

“Estem molt emocionats, ha superat les nostres expectatives”.

“Una nova oportunitat, una nova vida”.

edifici adela barquin fibs claus 1

Des de fa més de 25 anys, ens preocupem de la gent gran i de les persones en situació de vulnerabilitat, procurant-los un espai de vida, a fi que puguin mantenir el nivell més elevat possible d’autonomia i dignificant el procés d’envelliment.

Aquesta promoció aplega dues de les nostres funcions que són la promoció i gestió d’habitatges de lloguer social i l’acompanyament de persones grans, i consolida el nostre compromís de treballar per facilitar una Llar a persones i famílies que ho necessiten.

Autonomia, en companyia

El principal objectiu d’aquesta promoció amb protecció oficial és prioritzar l’autonomia i el benestar de les persones, facilitant alhora que els i les usuàries mantinguin les seves relacions i també fomentant-ne de noves, i posant al seu abast tot el que puguin necessitar per fer el seu dia a dia més fàcil i agradable.

L’edifici Adela Barquín, disposa d’un espai que funcionarà com un equipament amb serveis, dirigits als residents de l’edifici i a tota la ciutadania de Sant Feliu de Llobregat.

Aquesta promoció és producte d’un acord de col·laboració publicoprivada entre L’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i la Fundació FiBS.

Encara resten places per adjudicar. En cas d’estar interessats en aquesta promoció contacteu a direccio.adelabarquin@fibs.cat.

+info