Publicades les llistes provisionals de sol·licitants a la promoció de lloguer social per a majors de 65 anys.

fundación fibs lloguer social Sant Feliu

L’Ajuntament de Sant Feliu ha publicat les llistes provisionals de persones que han sol·licitat accedir a la nostre promoció de lloguer amb protecció oficial amb serveis per a gent gran autònoma.

En aquest enllaç trobaràs tota la informació sobre la promoció i podràs consultar les llistes publicades i les bases. Si vols fer una al·legació pots presentar-la a partir del dimecres 21 de setembre i fins al 4 d’octubre de 2022 (10 dies hàbils) a través d’una instància genèrica al web municipal.

 

Habitatge Social i acompanyament en la vellesa

L’objectiu de aquesta promoció es prioritzar l’autonomia i el benestar de la gent gran usuària, cercant la millor resposta perquè les persones que utilitzen les instal·lacions tinguin la possibilitat de viure de manera agradable i utilitzar els serveis de forma independent, tenint en compte les seves necessitats.

L’edifici Adela Barquín, ubicat a la confluència dels carrers de Clementina Arderiu amb Marquès de Monistrol, disposa d’un espai que funcionarà com un equipament amb serveis, dirigits als residents de l’edifici i a tota la ciutadania de Sant Feliu de Llobregat i comptarà també amb 30 places d’aparcament i trasters.

La previsió és que a finals d’any es porti a terme el sorteig dels habitatges.