Procediment

Consulta aquí els passos a seguir pel procediment d'inscripció als pisos de lloguer social.
Per qualsevol dubte o comentari pots contactar-nos a lloguersocial@fibs.cat

Descarrega el procediment d'inscripció en PDF.

1.

Per accedir a les promocions de la Fundació Família i Benestar Social, és imprescindible estar inscrit al Registre de Sol·licitants d'Habitatges de Protecció Oficial: https://www.registresolicitants.cat/registre/solicitud/index.jsp. Hauràs d'esperar la resposta de la resolució i recorda renovar-la anualment. 

 

2.

Una vegada tinguis la resolució de la inscripció en el Registre de Sol·licitants d'Habitatges de Protecció Oficial, podràs inscriure’t en la promoció que sigui del teu interès a la nostra web, adjuntant la documentació requerida: https://fibs.cat/lloguersocial
 

*NOTA: Si la promoció té les llistes tancades, hauràs d’esperar que les tornem a obrir. Tingues en compte que algunes de les nostres promocions tenen llistes de llarga durada.

 

3.

Un cop inscrit, rebràs un correu electrònic en què es confirma que la teva inscripció ja està en la llista d'espera de la nostra promoció. 

 

4.

En el moment que siguis proper a ser candidat a l'adjudicació d'un habitatge en la promoció escollida, ens posarem en contacte amb tu per correu electrònic per a actualitzar tota la documentació necessària per iniciar el procediment d’adjudicació.

 

5.

Un cop comprovada la documentació i confirmat el compliment dels requisits exigits programarem cita per veure el pis, i procedirem a l'adjudicació i a la signatura del contracte.