POLÍTICA DE GALETES

FAMÍLIA I BENESTAR SOCIAL FUNDACIÓ PRIVADA, titular d’aquest Lloc Web, utilitza Galetes pròpies i de tercers per a diferents finalitats. FAMÍLIA I BENESTAR SOCIAL FUNDACIÓ PRIVADA recorre a l’ús de Galetes als efectes de complir amb les exigències legals previstes en la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic (LSSI).

La present Política de Galetes té per objecte informar-lo de manera clara, precisa i completa sobre les Galetes que utilitzem, la informació que recopilem a través d’aquestes i per a quines finalitats s’utilitza aquesta informació tal com estableix l’article 22.2 de la LSSI.

1. QUÈ SÓN LES GALETES I QUINA ÉS LA SEVA FINALITAT?

Una “Galetes” és un arxiu que s’emmagatzema a l’ordinador, tablet, smartphone o qualsevol altre dispositiu de l’usuari, amb la finalitat de recaptar i emmagatzemar informació sobre l’ús, per part d’aquest últim, del Lloc Web (article 22.2 LSSI).

2. QUI ÉS EL RESPONSABLE?

Les Galetes utilitzades en la pàgina web són tractades per FAMÍLIA I BENESTAR SOCIAL FUNDACIÓ PRIVADA o tercers amb les seves finalitats i període de conservació, establerts en l’apartat quart de la present política de Galetes.

3. QUIN TIPUS DE GALETES EXISTEIXEN?

A continuació, s’exposa una classificació de les Galetes que existeixen i poden arribar a ser utilitzades en el nostre Lloc Web, tenint en compte que una mateixa Galetes pot estar inclosa en més d’una categoria. 

1. Segons l‘entitat que les gestiona

  • Galetes pròpies: aquelles que s’envien al seu equip des dels nostres propis equips o dominis i des del qual prestem el servei que ens demana.
  • Galetes de tercers: aquelles que s’envien al seu equip des d’un equip o domini que no és gestionat per nosaltres, sinó per una altra entitat col·laboradora. 

2. Segons el termini de temps que romanen actives

  • Galetes de sessió: són aquelles dissenyades per recaptar i emmagatzemar dades mentre el usuari accedeix a una pàgina web. Se solen emprar per emmagatzemar informació que només interessa conservar per a la prestació del servei sol·licitat per l’usuari en una sola ocasió (per exemple, una llista de productes adquirits) i desapareixen en acabar la sessió.
  • Galetes persistents: són aquelles en què les dades segueixen emmagatzemades al terminal i poden ser accedides i tractades durant un període definit pel responsable de la Galetes, i que pot anar d’uns minuts a diversos anys.

3. Segons la finalitat

  • Galetes tècniques: són aquelles que permeten la navegació a través del Lloc Web, incloent aquelles utilitzades per a la gestió del Lloc Web i l’habilitació de les seves funcions i serveis (p. ex.: controlar el trànsit i la comunicació de dades, identificar la sessió, accedir a parts d’accés restringit, recordar els elements que integren una comanda,  realitzar el procés de compra d’ una comanda, gestionar el pagament, etc.). Aquestes Galetes estaran exceptuades del compliment de les obligacions establertes a l’article 22.2 de la LSSI quan permetin prestar el servei sol·licitat per l’usuari. No obstant això, si aquestes Galetes s’utilitzen per a finalitats no exemptes, quedaran subjectes a aquestes obligacions.
  • Galetes de personalització: són aquelles que permeten recordar informació perquè pugui accedir al Lloc Web amb determinades característiques que poden diferenciar la seva experiència de la d’altres usuaris (p.ex.: l’idioma, el nombre de resultats a mostrar quan l’usuari realitza una recerca, l’aspecte o contingut del servei en funció del tipus de navegador a través del qual l’usuari accedeix al servei o de la regió des de la qual accedeix al servei,  etc.). Si és el mateix usuari qui tria aquestes característiques (per exemple, seleccionant l’idioma del lloc web clicant sobre la icona de la bandera que correspon), les Galetes estaran exceptuades de les obligacions de l’article 22.2 de la LSSI per considerar-se un servei expressament sol·licitat per l’usuari, sempre que les Galetes obeeixin a la finalitat seleccionada.
  • Galetes d’anàlisi o mesurament: són aquelles que permeten al responsable de les mateixes el seguiment i anàlisi del comportament dels usuaris, inclosa la quantificació dels impactes dels anuncis. La informació recollida mitjançant aquest tipus de Galetes s’utilitza en el mesurament de l’activitat del Lloc Web per tal d’introduir millores en funció de l’anàlisi de les dades d’ús que fan els usuaris.
  • Galetes de publicitat comportamental: són aquelles que emmagatzemen informació del comportament dels usuaris obtinguda a través de l’observació continuada dels seus hàbits de navegació, la qual cosa permet desenvolupar un perfil específic per mostrar publicitat en funció del mateix.

4. QUINES GALETES UTILITZEM AL NOSTRE LLOC WEB?

FAMÍLIA I BENESTAR SOCIAL FUNDACIÓ PRIVADA utilitza les següents Galetes:

TIPUS DE GALETES NOM DE GALETES DESCRIPCIÓ/FINALITAT PROPIETAT

PROVEÏDOR

CADUCITAT TRANSFERÈNCIA INTERNACIONAL
Tercers  _ga Galetes que s’utilitza per realitzar anàlisis del comportament de l’usuari Editor/tercers

Google

2 anys no
Pròpies _esc Galetes de sessió per al correcte funcionament de la pàgina web Escura 1 any No

5. DURANT QUANT TEMPS CONSERVAREM LA INFORMACIÓ?

En compliment de l’article 13.2 del Reglament (UE) 2016/679, mantindrem la informació recaptada a través de les Galetes durant el temps imprescindible per complir amb les finalitats indicades en cada Galetes. 

En relació amb les Galetes de tercers, els terminis de conservació podran ser consultats en les seves respectives Polítiques de Privacitat i de Galetes que consten a la taula anterior. 

6. COM CONFIGURAR O DESHABILITAR LES GALETES?

La legitimació de FAMÍLIA I BENESTAR SOCIAL FUNDACIÓ PRIVADA per a l’ús de Galetes està basada en el consentiment exprés que se li demana, conforme a l’article 6.1.a) del Reglament (UE) 2016/679.

El consentiment que ens ha prestat és aplicable a les Galetes del present Lloc Web i dels llocs web dels tercers amb els quals col·laborem, especificats en l’apartat “quines Galetes utilitzem al nostre lloc web?” de la present Política. 

Recordeu que en qualsevol moment pot modificar o retirar el seu consentiment a través del banner situat a la part inferior del nostre Lloc Web (Gestiona el teu consentiment). 

Pot restringir, bloquejar o esborrar les Galetes instal·lades en el seu equip mitjançant la configuració de les opcions del seu navegador d’Internet:

7. INFORMACIÓ ADDICIONAL

Per a totes aquelles qüestions referides a la privacitat i protecció de dades, pots consultar la nostra política de privacitat.  

La present Política de Galetes compleix amb les directrius establertes pel Comitè Europeu de Protecció de Dades adaptades a la Guia de Galetes de l’AEPD, serà objecte de modificació sempre que resulti necessari per tal d’adaptar-la a l’actualitat legislativa de cada moment o a qualsevol variació en el tipus de Galetes utilitzades en el Lloc Web. Per això, li recomanem revisar la present Política cada vegada que accedeixi al nostre Lloc Web amb l’objectiu de mantenir-se informat sobre com i per a què fem servir les Galetes.