Donació de mobiliari per al nostre projecte d’habitatge social i acompanyament a persones majors

El nostre Edifici Adela Barquín ha rebut una donació de material i mobiliari procedent d’una empresa de Sant Just Desvern a través de l’entitat Pont Solidari.

Pont Solidari, és un servei en xarxa de la Fundació Banc de Recursos, que s’encarrega de gestionar els ofereixis de recursos excedents d’empreses per a donar-els una sortida alternativa cap a entitats adequades en un temps raonable. D’aquesta manera, els mobles i materials puguin ser utilitzats o reutilitzats tant en països en desenvolupament com en entitats del Tercer Sector.

L’Edifici Adela Barquín ha rebut una generosa donació de cadires, taules i armaris que, entre altres funcions, serviran com a mobiliari de suport per a les activitats en espais comuns que realitzen els veïns i veïnes.

Estem profundament agraïts per aquesta donació, que no sols enriquirà el nostre espai, aportant comoditat i funcionalitat, sinó que també representa, per a entitats com la nostra, l’oportunitat d’accedir a mobiliari de qualitat i reforçar el compromís amb la sostenibilitat i la reutilització de recursos.

Agraïm a Pont Solidari i a l’empresa donant per la seva generositat i suport.