Premi a la Trajectòria Professional 2016 per a Carme Trilla

By juliol 12, 2016 Notícies

El jurat dels Premis Catalunya Construcció que organitza el Col·legi d’Aparelladors de Barcelona ha atorgat el Premi Especial a la Trajectòria Professional 2016, a Carme Trilla i Bellart, economista i especialista en el sector de l’habitatge i en polítiques públiques d’habitatge, presidenta de la Fundació Hàbitat 3 i membre del patronat de la Fundació Família i Benestar Social.

Amb aquest guardó s’ha volgut destacar el compromís i la implicació de Carme Trilla, la seva dedicació i trajectòria, en un àmbit de gran repercussió social i màxima actualitat, com és el de l’accés i al dret a l’habitatge. Davant de més de 500 persones, professionals i empresaris del sector de la construcció, en un acte celebrat a Barcelona i presidit per Josep Rull, conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat i Jordi Gosalves, president del Col·legi d’Aparelladors de Barcelona (CAATEEB), Carme Trilla, va agrair a la seva família, a totes les persones i entitats que s’han “alineat en aquest camí” i que l’han “ajudat a avançar-hi”, a les oportunitats professionals, laborals i els equips que l’han acompanyada en tot moment.

Des de la FiBS, celebrem i ens adherim a aquest reconeixement tan especial i ens sentim honorats de compartir amb Carme Trilla compromís, reptes i il.lusions. Volem agrair públicament les paraules que va dedicar a la FiBS en el seu discurs.