L’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat ha cedit un solar en Dret de Superfície per 75 anys, a la Fundació FiBS perquè aquesta hi construeixi 90 pisos de lloguer

Promoció i gestió de pisos de lloguer i acompanyament de la vellesa

La Fundació Família i Benestar Social, fundació privada sense ànim de lucre, construirà els pisos i en gestionarà els lloguers. La destinació prioritària serà a persones grans autònomes en procés d’envelliment. Els pisos són tots de lloguer social, i els que no es destinin a gent gran aniran a cobrir la demanda existent a Sant Feliu de pisos amb lloguer social protegit i estable.

Gestió de pisos de lloguer i acompanyament en la vellesa

La promoció disposarà de serveis i d’un espai obert a la participació. El fet que la Fundació FIBS disposi de llarga experiència en l’acompanyament de persones grans i també una experiència de més de 20 anys en la promoció i gestió d’habitatges de lloguer ha estat fonamental per atorgar-li aquest projecte.

Aquesta acció s’emmarca dins del Pla Local d’Habitatge de Sant Feliu de Llobregat i permetrà oferir una vivenda moderna, accessible i confortable a persones grans que ho puguin necessitar.

Amb aquesta promoció la Fundació FIBS aplega dues de les seves experiències que posarà a disposició dels ciutadans de Sant Feliu de Llobregat, l’expertesa de més de 20 anys, tant en la promoció i gestió de pisos de lloguer, com en l’acompanyament en la vellesa de persones grans, en aquest cas, autònomes.

lallaresvida FiBS

+info: https://bit.ly/3fBjfez

 

twitter FiBS