Què fem
Habitatges de protecció oficial i lloguer social

La Fundació disposa de més de 518 habitatges de lloguer, repartits entre les següents poblacions:

Barcelona, L’Hospitalet de Llobregat, Gavà, Vilafranca del Penedès, Solsona, Guissona, Reus, Torelló, Sant Pere de Torelló, Bagà, Sant Hilari i Santa Coloma de Queralt.

Els serveis que oferim als nostres usuaris, es basen en:

  • Processos d’adjudicació públics i transparents.

  • Acompanyant en els casos de dificultat, amb un servei d’orientació per a la inscripció en el registre de sol·licitants d’habitatges de protecció oficial.

  • Administració d’una forma propera dels habitatges de lloguer, mitjançant el contacte directe entre arrendatari i arrendador, amb una atenció personalitzada per a la solució d’incidències.

  • Sense costos d’intermediació.

  • Oferint un servei d’orientació i intermediació per a l’obtenció d’ajudes per al pagament del lloguer.

  • Reservant un mínim d’un 10% de les noves promocions de lloguer a persones o famílies amb risc d’exclusió, a través de la intervenció d’entitats especialitzades com Caritas, que en fan un seguiment social professionalitzat.

  • Facilitant beques per al pagament del lloguer als arrendataris amb greus dificultats econòmiques.

Em vaig trobar en un moment crític de la meva vida i aquest pis em va ajudar a millorar l’autonomia i la qualitat de vida. Es una passada de pis! Quadrat amb portes corredisses. La distribució excel·lent! El barri és pla i molt accessible, tot i que jo venia d’un altre barri que m’agradava molt, ara no canviaria per res.

Matilde Mediano

FIBS m’ha ajudat a tirar endavant la meva vida i la dels meus fills, reajustant el lloguer del meu pis quan les circumstàncies eren adverses. Estic súper contenta i molt agraïda!

Carolina Ruiz