Records i testimoniatges d’ahir

L’Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona ofereix aquest espai de trobades en els quals les persones usuàries treballen amb documents del fons de l’Hemeroteca amb l’objectiu de compartir memòries i vivències col·lectives.

serveis llar la merce fibs arxiu 2

serveis llar la merce arxiu 3 fibsImatges que connecten records

En cada sessió de Quiosc de la memòria es mostra al grup notícies de diferents àmbits: social, polític, econòmic. Notícies amb les quals les persones que participen, puguin identificar-se i recordar-les, amb la intenció que comparteixin les seves experiències. Aquests records autobiogràfics els connecten amb la història de la comunitat de la qual formen part. A partir de les imatges i les notícies que s’exposen, les persones usuàries de Serveis Llar la Mercè que hi participen, recorden i rememoren les seves pròpies experiències viscudes.

Records que es converteixen en testimoniatges

Amb aquesta activitat fomentem la comunicació i la interacció social de les persones usuàries, reforcem la identitat personal i potenciem la memòria col·lectiva.

Quiosc de la memòria trasllada a les persones usuàries a moments específics del passat a través d’imatges d’arxiu que en el seu moment reflectien esdeveniments del seu dia a dia.

quiosc de la memoria llar la merce 2

quiosc de la memoria llar la merce fibs 5Una activitat gratificant que els ha impulsat a compartir i explicar les seves pròpies experiències amb testimoniatges enriquidors que els converteix en protagonistes.

+info: clic.me