Professionals de la Residència Llar la Mercè participen en un viatge d’intercanvi a Granada

Les professionals de la Residència Llar la Mercè de Barcelona han participat en un viatge d’intercanvi a Granada organitzat per FEATE, la Federació d’Entitats d’Assistència a la Tercera Edat. L’objectiu del viatge era conèixer el projecte que porta a terme la cooperativa Macrosad a Granada.

Les professionals van visitar el Centre Intergeneracional de referència (CINTER) de Macrosad, un espai innovador per a la promoció de la intergeneracionalitat en l’àmbit sociosanitari i educatiu específicament concebut per a servir com a lloc de trobada i vivències entre nens i nenes de 0 a 3 anys i persones grans. També van visitar una Residència de Macrosad de Granada.

Aquest viatge els ha permès conèixer altres entitats, posar en comú idees, crear xarxa i compartir coneixements per millorar la qualitat de l’atenció a les persones grans.

Sobre FEATE

La Federació d’Entitats d’Assistència a la Tercera Edat és una Federació d’entitats d’iniciativa social sense afany de lucre que presta serveis al sector de la gent gran. Forma part de La Confederació i de la Taula Tercer Sector Social de Catalunya.