Teiximbarri Fundació FiBS

 

Teiximbarri és un projecte format per diferents entitats que impulsa millores socials en habitatge, formació i ocupació. Té com a objectiu facilitar l’habitatge accessible de qualitat i la formació i inserció laboral de persones vulnerables.

 

La Fundació FiBS – Llar la Mercè a través del servei de continuïtat assistencial realitza l’acompanyament i seguiment dels residents dels pisos d’Teiximbarri, que alhora són usuaris dels serveis de Llar la Mercè, garantint la seva permanència al barri Gòtic i mantenint els seus vincles amb la comunitat.

 

  • Habitat3 possibilita la cessió per part d’un propietari particular de tres pisos al carrer Escudellers a la Fundació FiBS – Llar la Mercè.
  • Pla de barris Raval Sud i Gòtic Sud i la Fundació FiBS – Llar la Mercè assumeixen el cost del projecte, incloent l’àmbit d’activació econòmica en la iniciativa.
  • Impulsem SCCL, mitjançant el projecte Bombolles d’Ocupació, i La Boqueria taller d’arquitectura SCCL rehabiliten els pisos amb un projecte de formació i inserció laboral amb l’objectiu de generar ocupació.
  • La Fundació FiBS – Llar la Mercè realitza l’acompanyament i seguiment dels residents dels pisos d’Teiximbarri, que alhora són usuaris dels serveis de Llar la Mercè.

 

📽️El documental “Teixim Barris” és la història d’aquest projecte de cohesió social que ja és una realitat i ens demostra la capacitat que tenim de transformar i millorar la nostra societat: “És una història sobre noves oportunitats”.

Mira el teaser del documental:

Teiximbarri FundacioFiBS

La Llar és Vida!