El passat dimecres 26 d’octubre el MHP Sr. Pere Aragonès, va visitar la promoció TERRAL a Sitges.

promocio terral fibs 3

TERRAL és una promoció d’Habitatge Social promoguda per la Fundació Salas i que serà gestionada per la Fundació Nou Lloc i la Fundació FiBS, aquestes dues, propietàries dels edificis, per cessió en dret de superfície de l’Ajuntament de Sitges.

La presència als habitatges del President Pere Aragonès es realitza en el marc d’una jornada institucional a diferents punts del municipio de Sitges. Durant la seva visita a TERRAL, acompanyat per la M.Il·lustre Sra. Alcaldessa de Sitges, Sra. Aurora Carbonell, el President de la Generalitat ha anat rebent les explicacions dels Srs. Pere Esteve, president de COHABITAC i de la Fundació Nou Lloc, Manel Rodríguez, president de la Fundació Salas i Josep Maria Puig, president de la Fundació FiBS, i han recorregut les instal·lacions dels nous edificis que comprenen 62 habitatges en total.

Col·laboració publicoprivada

Aquesta nova promoció d’habitatge social és producte de la col·laboració publicoprivada entre les Fundacions NouLloc, Salas i FiBS i l’Ajuntament de Sitges.

logos fundacions terral

Un conveni que les tres fundacions privades que formem part de COHABITAC hem aconseguit impulsar i executar amb l’objectiu d’incrementar el parc d’habitatges que gestionarem d’acord amb la normativa prevista de lloguer social que garanteix el nivell de preu i l’estabilitat en el temps.

4 edificis nous

Aquesta promoció comprèn 62 habitatges de 2, 3 i 4 dormitoris, amb superfícies útils que van dels 57 als 83 m². Tots ells amb patis o terrasses, plaça d’aparcament i un traster de 8 m². Els edificis compten amb la màxima qualificació energètica AA+, per emissions de CO² i per despesa energètica.

promocio terral fibs

Durant el mes de novembre, l’Ajuntament de Sitges realitzarà el sorteig d’adjudicació de cadascun dels habitatges d’aquesta nova promoció.